Tag dagskemaer med pictogrammer med in i klassen

Uanset om du er på en special skole eller en normal skole, er det sandsynligt du har elever i klassen med Autisme, PDDNOS eller ADHD.

Læs hvordan AutiPlan og dagsskemaer kan hjælpe dine brugere bliver mere struktureret og organiseret


Prøv det! Kom igang på få minutter, ingen bindinger!

Tag pictogram planlægning med ind i klasseværelset!

Planlægning af aktiviteter med en kort beskrivelse og pictogrammer, hjælper med at give struktur og overblik for studerende og grupper.

Lærere og vejledere kan bruge det nemme planlægnings interface til at oprette dagsskemaer til flere elever fra et centralt sted.

Fordi AutiPlan er en online løsning skal der ikke installeres noget, du kan komme igang med at bruge systemet inden for 5 minutter!

Effektiv planlægning for flere elever

Ved at bruge Planvisningen kan du altid have det aktuelle dagskema tilrådighed i klasseværelset.

PlanVisningen er en selvstændig del af AutiPlan og viser hvilke aktiviteter der er planlagt af lærere eller vejledere inde i AutiPlan.

Hver enkel elev kan bruge PlanVisningen ved at vælge deres navn eller billeder. PlanVisningen viser herefter de aktiviteter der er planlagt, med tale, beskrivelse og billede. Systemet viser også hvor meget tid der er tilbage inden næste aktivitet starter.

Eleverne kan holde overblikket ved at "vinge" aktiviteter der er udført af. Læren eller vejlederen kan nemt checke om alle aktiviteter er udført.

Du kan bruge PlanVisningen på et eller flere steder i klasseværelset, det eneste der er behov for er en PC eller tablet med internet adgang.

Fremmer uafhængighed

AutiPlan giver mulighed for lærere at planlægge aktiviteter i skoletiden, mens forældrene benytter deres adgang til at planlægge fritiden.

Planlæg fra skolen og hjemme

Har du brug for mere information om mulighederne for AutiPlan på din skole/klasselokale?

Tøv ikke med at kontake os, vi er mere end glade for at kan hjælpe!

Prøv det! Kom igang på få minutter, ingen bindinger!